Cirkeldans – Sacred Dance

Cirkeldans på Kullerup Kurser fredag 24. november kl. 16 til søndag 26. november kl. 15, 2023

(Kommer du først fra lørdag kl. 10 reduceres prisen)

Tema:

Cirkeldans på dette skønne sted, hvor vi vil danse visdommen i traditionelle danse fra rund i verden og nye koreograferede danse til en masse dejlig musik. Danse samhørighed, fred og respekt for hinanden og jordkloden.

Musikken omfatter rytmisk musik fra Sydamerika, klassisk musik af Bach, indiansk kvindelig musiker, Norsk samisk musiker, ny musik og musik til etniske danse fra Israel, Grækenland, Balkan mv.

Det er i dagligdagen i vores virkelighed sammen med vores medmennesker, at vi lærer. I bevidstheden om det, vil vi danse vores udviklingsvej. Hver person har sin vej med sine kampe, vi kender ikke hinandens kampe, vi må være gode ved hinanden. Derfor danser vi smukke danse i bevidsthed om at give energi til os selv og vores medmennesker.

Foruden megen dans bliver vi også forkælet med Hanne`s plantebaserede lækre mad og får inspiration til lækre retter. Skønne lokaler og smuk have.  Fra dansesalen er der udsigt til marker med smukke heste. 

Vi ved, at hvis vi skal se efter en person, der kan ændre vores liv, så skal vi se os i spejlet. Vi skal danse en skøn dans med at se os i spejlet til Armensk musik.

Der er meget uro i verden, som påvirker vores liv. Inspireret af en amerikansk danseterapeut kan vi bruge vores cirkeldanse til at danse os igennem et 5 trins forløb: flydende – staccato – kaos – lyrisk – stilhed. Danse os igennem de små og sommetider store hændelser på vores vej.

Vi starter om morgenen med at belive kroppen med øvelser til kirtlerne, åndedrættet og vokaløvelse til harmoni. Tilbud om en dybdeafspænding og en fri dans, hvis vi får lyst til det. Aftenhygge og sang i pejsestuen og måske et eventyr.

Julen nærmer sig. Lørdag kl. 16:30 er der juletræs tænding udenfor med gløgg og æbleskiver.

Vi glæder os til at dele denne dejlige weekend med jer.

Randi & Carsten

 

Cirkeldans har en helende og åndelig dimension. Vi danser i fællesskab og samvær, som de individuelle personligheder, vi er. Vi tager den plads, vi behøver, og giver naboerne samme mulighed. Vi finder helhed og mening, fokuserer på nuet, på trinene, som vi udfører lige nu til musikken.

Vi finder den fælles energi, glæde og ro, så vi mærker vores indre kerne. Den oplevelse og indsigt, vi opnår i dansen, fremmer kærlighed til andre og omsorg for vores omverden og for jordkloden. Vi vil fordybe os i dansene til dejlig musik fra hele verden og fordybe os i dansene. Medbring lette sko at danse i.

Vi glæder os til at danse med jer

Danseleder Randi og Carsten Michaëlis.

mobil: 51 36 74 54, eller  mail

Tilmelding via Kullerup Kurser her på siden.  se deres hjemmeside  ​eller mail

Kullerup Kurser, Kullerup Byvej 2A, 5853 Ørbæk. Nær Nyborg på Fyn.

Fra fredag kl. 16: (Fællesrum: Kursus 635 kr.+ ophold 1400 kr. i alt 2035 kr., – enerum + 240 kr.) (Udeboende: Kursus 635 kr. + ophold 760 kr. i alt 1395 kr.)

Fra lørdag kl. 10: (Fællesrum: Kursus 600 kr.+ ophold 850 kr. i alt 1485 kr., – enerum + 120 kr.) (Udeboende lørdag kl.10: Kursus 600 kr. + ophold 495 kr. i alt 1095 kr.)

Tidsplan:

KL. Fredag Lørdag Søndag
8 Morgenmad Morgenmad
9 Morgenøvelser og dans Morgenøvelser og dans
10 Dans Dans
11 Dans Dans, afspænding ?
12 Frokost Frokost
13:30 Dans Afdansningsbal
14:30 Havevandring ? Pakke. Kaffe og te
15 Kaffe og te Farvel og på gensyn

16

Dans og velkommen

Dans og

Juletræstænding, gløgg og æbleskiver

17 Dans Fri dans, afspænding ?
18 Middag Middag
19 Dans, hygge mm. Pejsestuen Dans, hygge mm. Pejsestuen

Ret til ændringer forbeholdes!!

 

Vi indretter programmet efter ønsker, behov og vejret.

Danse hilsen Randi og Carsten Michaëlis   Mail   og mobil: 5136 7454