Kullerup Kurser

Fredag 7. juni 2024 kl. 16 – søndag 9. juni kl. 15.

Cirkeldans har en helende og åndelig dimension. Vi danser i fællesskab og samvær, som de individuelle personligheder, vi er. Vi tager den plads, vi behøver, og giver naboerne samme mulighed. Vi finder helhed og mening, fokuserer på nuet, på trinene, som vi udfører lige nu til musikken. Vi finder den fælles energi, glæde og ro, så vi mærker vores indre kerne.

 

 

Den oplevelse og indsigt, vi opnår i dansen, fremmer kærlighed til andre og omsorg for vores omverden og for jordkloden. Vi vil fordybe os i dansene til dejlig musik fra hele verden.

Medbring lette sko til at danse i.

Kullerup Kurser er et smukt spirituelt kursussted med en dejlig lys sal at danse i med udsigt til marker og heste. En stor og skøn have. Lækker vegetarisk/vegansk biodynamisk/økologisk mad. Medbring lette sko til at danse i.

På glædelig gensyn Randi & Carsten

Information:

Danseleder Randi og Carsten Michaëlis.   mobil: 5136 7454,

Danse hilsen Randi og Carsten Michaëlis  mail  og Randis mobil: 5136 7454

Tilmelding:

Kullerup Kurser, Hanne og Ingolf, fast- tlf. 65 31 54 31.  Kullerup Byvej 2A, 5853 Ørbæk. www.kullerup.dk

Dans i “Kullerup Kurser”
Dans i “Kullerup Kurser”

er sket …

Danseliste og trinforklaring:
De tekster med gennem stregning er ikke danset!
Path of Dreams
Marina
Peace of Iona
Mountain Hara Krishna
Nada te turbe
Great law of peace
Mother of Nations
Aiionwatha Creates Wampum 
Aiionwatha Forgives
Peace and Power
All The Earth Will See
Danseliste og trinforklaring:
De tekster med gennem stregning er ikke danset!
Tfilati
Zagorisios
 
Lioube
Ednan Bakti
Brian Boru’s March
Geben und Nehmen
Yemaya Assessu
 
Kore
Kors Meditation

Lørdag 24. november kl. 10 – søndag 25. november kl. 16 – 2018

Cirkeldans – Sacred Dance

Dansekursus i weekenden forår og efterår

Kullerup Kurser på Fyn nær Nyborg

På kurset vil vi danse sommeren i møde med danse til munter og dejlig musik fra hele verden. Ny og ældre musik. Vi vil prise livet og danseglæden.

Cirkeldans har en helende og åndelig dimension. Vi danser i fællesskab og samvær. Vi danser, som de individuelle personligheder vi er. Vi danser i respekt for os selv og hinanden. Vi bruger den plads, vi behøver til dansen, og giver vores nabo-dansere den plads, de behøver. Vi finder i dansen helheden. Vi finder meningen. Fokuserer på nuet, på trinet vi udfører lige nu, på musikken vi følger. Vi finder den fælles energi, glæde, indsigt, finder roen der giver tillid, finder vores indre kerne og mening. Den oplevelse og indsigt, som vi opnår i dansen, medfører kærlighed, næstekærlighed og omsorg for vores omverden og jordklode.

Kullerup Kurser er et smukt spirituelt kursussted med en dejlig lys sal at danse i med udsigt til marker og heste. En stor og skøn have. Lækker vegetarisk/vegansk biodynamisk/økologisk mad. Medbring lette sko til at danse i.

På glædelig gensyn Randi & Carsten

 

Information:

Danseleder Randi og Carsten Michaëlis.  mobil: 5136 7454, eller mail

Tilmelding og kursussted:

Kullerup Kurser, Hanne og Ingolf, fast- tlf. 65 31 54 31.  Kullerup Byvej 2A, 5853 Ørbæk. www.kullerup.dk

Mail

Kursus priser se Kullerup Kurser

Transport: Fra Nyborg station til Kullerup Kurser ca. 7 km kan du bestille en telebus senest 2 timer før brug på tlf. 63112255 eller fynbus.dk/flexbestilling, se yderligere information om transport på Kullerup Kursers hjemmeside.

 Kullerup Kurser ligger i en lille landsby 7 km fra Nyborg med en stor skøn have og naboens heste ser ind til os. Vegetar / vegansk økologisk og biodynamisk meget lækker mad fra Hannes køkken.

Afslutning på maj kurset 2015

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om kurset og stedet så ring til Randi tlf. mob. 5136 7454.

Lørdag 21. maj 2016 kl. 10

– søndag 22. maj kl. 16.

Kursus i Cirkeldans med temaet:

De 5 rytmer og lære noget om dig selv ved at danse.

Vi vil danse og opleve, hvad vi får ud af at danse. Det at danse og bevæge os i enkle danse i en kreds af andre danseglade personer giver motion og glæde, men det giver også så meget andet. Dansen påvirker hele vores personlighed dvs. kroppen, sundheden, det mentale, vores følelser, de sociale relationer og vores spirituelle jeg. Dans giver ikke mindst velvære.

Kurset afholdes af danseleder
Randi Michaëlis og Carsten Michaëlis.

Oplysninger om kurset hos

Randi tlf. mobil 5136 7454 eller mail

Danseforløb, 5 danse til 5 faser og rytmer

Vi danser 5 cirkeldanse til et forløb inspireret af de 5 rytmer af Gabrielle Roth. 5 faser som vi danser os igennem, som et forløb med at løse en opgave eller komme igennem en krise, en kaosperiode. De 5 faser er:

  1. Flydende, livet går derudad.
  2. Staccato, noget begynder at ske, rutinen går ikke længere, en ny ukendt opgave viser sig.
  3. Kaos, opgaven tager form, opgaven skal løses, hvad sker der, hvordan gør jeg, det driller, frustration, opgaven udføre s.
  4. Lyriske, det er ved at være løst, opgaven klinger af, det gik godt, glædes over det, ånder lettet op, normaliseres i det nye, høstet erfaring.
  5. Stilhed, det er overstået, roen sænker sig igen efter udført arbejde, hvile i sig selv igen, nuet.

Vi vil denne gang desuden også fordybe os i hver type dans og du kan observere, hvad den betyder for dig. Gennem dans kan du lære noget om din personlighed. CD med musikken kan købes for 80 kr.

Tilmelding til Kullerup Kurser se www.kullerup.dk 

tlf. 65 31 54 31

Kurset holdes på det dejlige sted Kullerup Kurser, Kullerup Byvej 2A, 5853 Ørbæk ved Nyborg. Tilmelding til danseweekenden til Kullerup Kurser

ved Hanne Kudsk Jensen og Ingolf Plesner, tlf. 65 31 54 31,  eller mail

 

Se mere på hjemmesiden bl.a. om transport dertil  www.kullerup.dk Der kan bestilles Teletaxi på tlf. 63112255 mindst 2 timer før.