Kære danseinteresserede

 Kursus i Cirkeldans med temaet:
De 5 rytmer og lære dig noget om dig selv ved at danse.

Vi vil danse og opleve, hvad vi får ud af at danse. Det at danse og bevæge os i enkle danse i en kreds af andre danseglade personer giver motion og glæde, men det giver også så meget andet. Dansen påvirker hele vores personlighed dvs. kroppen, sundheden, det mentale, vores følelser, de sociale relationer og vores spirituelle jeg. Dans giver ikke mindst velvære.

 

Danseforløb, 5 danse til 5 faser og rytmer

Vi danser 5 cirkeldanse til et forløb inspireret af de 5 rytmer af Gabrielle Roth. 5 faser som vi danser os igennem, som et forløb med at løse en opgave eller komme igennem en krise, en kaosperiode. De 5 faser er:

  1. Flydende, livet går derudad.
  2. Staccato, noget begynder at ske, rutinen går ikke længere, en ny ukendt opgave viser sig.
  3. Kaos, opgaven tager form, opgaven skal løses, hvad sker der, hvordan gør jeg, det driller, frustration, opgaven udføre s.
  4. Lyriske, det er ved at være løst, opgaven klinger af, det gik godt, glædes over det, ånder lettet op, normaliseres i det nye, høstet erfaring.
  5. Stilhed, det er overstået, roen sænker sig igen efter udført arbejde, hvile i sig selv igen, nuet.

 

Vi vil denne gang desuden også fordybe os i hver type dans og du kan observere, hvad den betyder for dig. Gennem dans kan du lære noget om din personlighed. CD med musikken kan købes for 80 kr.

 

Lørdag 21. maj 2016 kl. 10 – søndag 22. maj kl. 16.

(Kursus 520 kr. + kost/logi 680 kr. i alt 1200 kr.)

 

Kurset afholdes af danseleder Randi Michaëlis og Carsten Michaëlis.

Oplysninger om kurset hos Randi tlf. mobil 5136 7454 randi@carmic.dk  www.cirkeldans.dk

 

 

Kurset holdes på det dejlige sted Kullerup Kurser, Kullerup Byvej 2A, 5853 Ørbæk ved Nyborg. Tilmelding til danseweekenden til Kullerup Kurser ved Hanne Kudsk Jensen og Ingolf Plesner, tlf. 65 31 54 31, Kullerupkurser@gmail.com

Se mere på hjemmesiden bl.a. om transport dertil  www.kullerup.dk Der kan bestilles Teletaxi på tlf. 63112255 mindst 2 timer før.

 

Mange hilsener

Randi og Carsten Michaëlis

www.cirkeldans.dk

mobil 5136 7454