“Dancing on Mother Earth” – Danse workshop

Lørdag den 10. November 2018 kl. 13 til 17:30.

Vi danser skønne meditative cirkeldanse (sacred dance) til meget smuk musik af den indianske sangerinde Joanne Shenandoah. Vi vil bl.a. danse til det musikstykke som hedder “Dancing on Mother Earth” og vi vil danse til en del af musikken fra cd’en “A Peacemaker´s Journey ” + flere andre.
Det er koreograferede danse med fastlagte trin, hvor vi bevæger os som en enhed sammen i cirklen. Trinene er enkle, og vi øver dem sammen, inden vi danser til musikken. De fastlagte trin hjælper os til at være mere tilstede i nuet – og dansen bliver som en slags meditaion i bevægelse.

Det at danse sammen på denne måde virker både healende på os selv og på jorden vi danser på, og giver stedet, hvor vi danser, en god energi. vi laver i vores cirkeldanse mønstre/mandalaer på jorden.
Dansenes simpelthed og fordybelse kalder på et indre nærvær og giver ro og glæde i krop og sjæl, og det fællesskab, der opstår under dansene, er meget berigende.

Danselederne på workshoppen bliver Tove Beck Jørgensen og Randi Michaëlis
Te, kaffe og æblekage pause.

Sted: Tinkuy (på det nye sted), Badstuestræde 13 st., 1209 Kbh. K.
Pris: 100 kr. Tinkuymedlemmer får halv pris på workshops i weekenden og halv pris til vores dansegruppe på Christianshavn.
Vi glæder os til at danse med jer.

Tove mob. 5049 6811 og Randi mop. 5136 7454 Tilmeld jer gerne.