Hvad kan vi ellers tilbyde:

Temaer til en danse aften, dag eller weekend. Kontakt os, hvis du har ønsker til at være med. Vi kan også komme rundt i landet.

Spirituel dans

Til jer der gerne vil danse for at udvikle jeres spirituelle og åndelige indre jeg.

Cirkeldanse, vi kommer hele vejen rundt

Til jer der vil danse i fællesskab og komme gennem følelsesregisteret og få brugt kroppen. Danse til ankomst i nuet og i kroppen. Hurtige danse til sved på panden. Glade danse. Stille danse til ro og fordybelse. Dansemeditation.

Dans dig glad og sund

Til jer der vil forkæle jeg selv. Opleve glæde, få rørt jer, socialt samvær, prøve noget nyt, opleve dans på en anden måde.

Afstresnings dans

Til jer der har brug for afstresning, som er trætte eller har svært ved at finde ro. Som gerne vil finde roen, glæden og energien igen gennem stille dans og bevægelse til smuk musik. Meditativ dans.

Danse hjælp til selvhjælp

Til jer der har brug for nye tanker, nyt livssyn, nye følelser. Til jer der har brug for at gøre noget godt for jer selv og jeres helbred.

 Danse indslag

Danse indslag på et kursus, et socialt arrangement, en temadag på arbejdspladsen eller lignende.
Har dit arrangement brug for et festligt, socialt og anderledes indslag. Brug for at folk kommer op af stolene. Brug for at bruge hovedet på en anden måde. Brug for at bruge kroppen. Brug for at lære hvad dans og bevægelse kan gøre for os. Eller bare at have det sjovt – så kan vi komme og danse lette, sjove, sociale fællesdanse med jer.