Cirkeldans – Sacred Dance

Cirkeldans på Kullerup Kurser fredag 9. juni kl. 16 til søndag 11. juni kl. 15, 2023

(Kommer du først fra lørdag kl. 10 reduceres prisen)

Tema:

Sommeren står foran os med lys og liv. Vi vil danse glade og livlige danse. Vores indre ro er også vigtig at opnå med stille smukke danse. – Og alt muligt derimellem har vi brug for at danse og føle.

Musikken omfatter rytmisk musik fra Sydamerika, klassisk musik af Bach, indiansk kvindelig musiker, Norsk samisk musiker, ny musik og musik til etniske danse fra Israel, Grækenland, Balkan mv.

Det er i dagligdagen i vores virkelighed sammen med vores medmennesker, at vi lærer. I bevidstheden om det, vil vi danse vores udviklingsvej. Hver person har sin vej med sine kampe, vi kender ikke hinandens kampe, vi må være gode ved hinanden. Derfor danser vi smukke danse i bevidsthed om at give energi til os selv og vores medmennesker.

Vi ved, at hvis vi skal se efter en person, der kan ændre vores liv, så skal vi se os i spejlet. Vi skal danse en skøn dans med at se os i spejlet til Armensk musik.

Der er meget uro i verden, som påvirker vores liv. Inspireret af en amerikansk danseterapeut kan vi bruge vores cirkeldanse til at danse os igennem et 5 trins forløb: flydende – staccato – kaos – lyrisk – stilhed. Danse os igennem de små og sommetider store hændelser på vores vej.

Cirkeldans har en helende og åndelig dimension. Vi danser i fællesskab og samvær, som de individuelle personligheder, vi er. Vi tager den plads, vi behøver, og giver naboerne samme mulighed. Vi finder helhed og mening, fokuserer på nuet, på trinene, som vi udfører lige nu til musikken.

Vi finder den fælles energi, glæde og ro, så vi mærker vores indre kerne. Den oplevelse og indsigt, vi opnår i dansen, fremmer kærlighed til andre og omsorg for vores omverden og for jordkloden. Vi vil fordybe os i dansene til dejlig musik fra hele verden og fordybe os i dansene. Medbring lette sko at danse i.

Vi glæder os til at danse med jer

Danseleder Randi og Carsten Michaëlis.

mobil: 51 36 74 54, eller  mail

Tilmelding via Kullerup Kurser her på siden.  se deres hjemmeside  ​eller mail

Kullerup Kurser, Kullerup Byvej 2A, 5853 Ørbæk. Nær Nyborg på Fyn.

Fra fredag kl. 16: (Fællesrum: Kursus 600 kr.+ ophold 1365 kr. i alt 1965 kr., – enerum + 230 kr.) (Udeboende: Kursus 600 kr. + ophold 760 kr. i alt 1360 kr.)

Fra lørdag kl. 10: (Fællesrum: Kursus 600 kr.+ ophold 650 kr. i alt 1250 kr., – enerum + 115 kr.) (Udeboende lørdag kl. 10: Kursus 600 kr. + ophold 475 kr. i alt 1075 kr.)

 Tidsplan 9. til 11. juni 2023

KL. Fredag Lørdag Søndag
8 Morgenmad Morgenmad
9 Morgenøvelser og dans Morgenøvelser og dans
10 Dans Dans
11 Dans Fri dans, afspænding ?
12 Frokost Frokost
13:30 Dans Afdansningsbal
14:30 Havevandring Pakke. Kaffe og te
15 Kaffe og te Farvel og på gensyn
16 Dans og velkommen Dans, i haven måske?
17 Dans Fri dans, afspænding ?
18 Middag Middag
19 Dans, hygge mm. Pejsestuen Dans, hygge mm. Pejsestuen

Ret til ændringer forbeholdes!!

 

Vi indretter programmet efter ønsker, behov og vejret.

Danse hilsen Randi og Carsten Michaëlis   Mail   og mobil: 5136 7454