Dans dig glad med Randi

Tove dans

Tove Beck Jørgensen

danser i Tinkuy, Skyttegade 3, 2200 københavn N.

Se information på blok siden eller kontakt Tove mail.

 

Danseaftener i Tinkuy i marts, april, maj og juni

 

Kære dansevenner

Nu er foråret endelig på vej, masser af vintergækker, erantisser og krokusser blomstrer i haven og løgplanterne er godt på vej, og skønt er det at dagene bliver lysere. Så nu er det på tide at vi danser foråret ind med skønne meditative cirkeldanse.

Der var mange, som var meget glade for den danseaften jeg havde i januar, hvor vi dansede til musik af Leonard Cohen, så derfor bliver der en aften til, hvor vi danser til hans dejlige musik

Vi danser danse til det spirende forår mandag d. 20 marts: Meditative cirkeldanse, mandag aften i Tinkuy kl. 19 – 21 (adresse: Skyttegade 3, 2200 København N)
og igen mandag d. 3. april.

Vi vil danse danse, som er inspireret af det spirende og blomstrende forår omkring os, bl.a. Vintergækken og Bride’s dans og nogle danse hvor vi danser de 4 elementer. I det hele taget danse, hvor vi fejre og forbinder os med naturen.

læs mere her:https://www.facebook.com/events/407867596254092/

Mandag d. 3. april: Meditative cirkeldanse til det spirende forår.
Nogle af dansene vil være til musik af Loreena McKennitt, bl.a. Seeds of Love og Mummers dance.

 

mandag d. 10 april. og mandag d. 24 april vil temaet være hjertedanse, og i maj danser vi gamle traditionelle danse fra forskellige lande, dog flest danse fra Grækenland.

Fra d. 10. april bliver dansen i Tinkuy  mandagaftener i ulige uger. 

Mandag d. 10 april: “Dance me to the end of Love”

Vi danser til  dejlig musik af Leonard Cohen

Mandag d. 24. april: Hjertedanse

Vi vil danse til meget smuk og meditativ musik, som berører vores hjerter, så vi tør åbne mere op for vores hjerter.

Mandag d. 8. maj: Gamle traditionelle danse fra bl.a. Grækenland.

Det at danse i en cirkel/ kæde er en meget gammel tradition, og mange gamle danse er bevaret, nogle danse er flere tusind år gamle. Vi vil også her arbejde med/danse nogle andre rytmer end hvad vi plejer ellers at gøre.

Mandag d. 22. maj: Meditative cirkeldanse (tema ikke bestemt endnu)

Mandag d. 5. juni: Meditative cirkeldanse

Mandag d. 19. juni: Meditative cirkeldanse

Hvis du gerne vil have information om danse andre steder og links til hjemmesider så skriv endelig tilbage –  f.eks. hos andre danseledere her på sjælland, eller information om dansekurser i det sydlige Sverige – f.eks. kommer Judy King til Malmø og har et weekendkursus i april, Pia Lambert har kurser med elementerne m.m. i Malmø, der er også dansekurser i Lund og Helsingborg.

Randi har cirkeldans i beboerhuset på Christianshavn torsdagsaftener i lige uger kl. 19:30. Karin har dans i Teosofisk forening Kbh. og Nordsjælland. Eli i Ølstykke og Sct. Ibs kirke i Roskilde og Ann-Christine i Espergærde, og Bruder Georg kommer og danser med os igen i midten af august. Så der er masser af dansemuligheder ☺

Glade dansehilsner fra Tove ?

☺  Her kan du se “Vintergækken”