Dans dig glad med Randi

Tove dans

Tove Beck Jørgensen

danser i Tinkuy, Skyttegade 3, 2200 københavn N.

Tinkuy flytter, hvorhen vides ikke p.t,

Se information på blok siden eller kontakt Tove mail.

Danseaftener i Tinkuy

Kære dansevenner

Nu er foråret endelig på vej, masser af vintergækker, erantisser og krokusser blomstrer i haven og løgplanterne er godt på vej, og skønt er det at dagene bliver lysere. Så nu er det på tide at vi danser foråret ind med skønne meditative cirkeldanse.

Der var mange, som var meget glade for den danseaften jeg havde i januar, hvor vi dansede til musik af Leonard Cohen, så derfor bliver der en aften til, hvor vi danser til hans dejlige musik

Det at danse i en cirkel/ kæde er en meget gammel tradition, og mange gamle danse er bevaret, nogle danse er flere tusind år gamle. Vi vil også her arbejde med/danse nogle andre rytmer end hvad vi plejer ellers at gøre.

Hvis du gerne vil have information om danse andre steder og links til hjemmesider så skriv endelig tilbage –  f.eks. hos andre danseledere her på sjælland, eller information om dansekurser i det sydlige Sverige – f.eks. kommer Judy King til Malmø og har et weekendkursus i april, Pia Lambert har kurser med elementerne m.m. i Malmø, der er også dansekurser i Lund og Helsingborg.

Randi har cirkeldans i beboerhuset på Christianshavn torsdagsaftener i lige uger kl. 19:30. Karin har dans i Teosofisk forening Kbh. og Nordsjælland. Eli i Ølstykke og Sct. Ibs kirke i Roskilde og Ann-Christine i Espergærde, og Bruder Georg kommer og danser med os igen i midten af august. Så der er masser af dansemuligheder ☺

Glade dansehilsner fra Tove ?

☺  Her kan du se “Vintergækken”