Dans dig glad med Randi
Menu
Kategorier

Tove dans

Tove Beck Jørgensen

danser i Tinkuy.

Kære dansevenner.
Nu starter vi op igen med dansen i Tinkuy. Tinkuy har fået nye meget hyggelige lokaler centralt i København. Og adressen er Badstuestræde 13 stuen, 1309 kbh. K.Første danseaften bliver allerede i morgen 25/9 sidst på eftermiddagen kl. 16:45-18:46. Vi vil der mest danse danse koreograferet af Bruder Georg, både nye danse fra hans skønne weekendkursus i august og enkelte “gamle danse” + lidt andre bl.a. høstdanse (https://www.facebook.com/events/295439591269271/) Ellers bliver der fra oktober måned danse i Tinkuy tirsdagsaftener kl. 19 – 21 i ulige uger. Du kan altid gå ind på Tinkuy’s hjemmeside og læse mer herom i kalenderen: https://www.tinkuy.dk/events.

Se information på blok siden eller kontakt Tove mail.

Mød Tove på

Det at danse i en cirkel/ kæde er en meget gammel tradition, og mange gamle danse er bevaret, nogle danse er flere tusind år gamle. Vi vil også her arbejde med/danse nogle andre rytmer end hvad vi plejer ellers at gøre.

Hvis du gerne vil have information om danse andre steder og links til hjemmesider så skriv endelig tilbage –  f.eks. hos andre danseledere her på sjælland, eller information om dansekurser i det sydlige Sverige – f.eks. kommer Judy King til Malmø og har et weekendkursus i april, Pia Lambert har kurser med elementerne m.m. i Malmø, der er også dansekurser i Lund og Helsingborg.

☺  Her kan du se “Vintergækken”

Randi har cirkeldans i beboerhuset på Christianshavn torsdagsaftener i lige uger kl. 19:30. Karin har dans i Teosofisk forening Kbh. og Nordsjælland. Eli i Ølstykke og Sct. Ibs kirke i Roskilde og Ann-Christine i Espergærde, og Bruder Georg kommer og danser med os igen i midten af august. Så der er masser af dansemuligheder ☺